FutbolRPG
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
FutbolRPG

Türkiye'nin en iyi FutbolRPG'si

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

22 milyon avro'luk transfer!

3 posters
YazarMesaj
soskur2006
Moderatörler
Moderatörler
soskur2006

Erkek Mesaj Sayısı : 257
Rep : 2

22 milyon avro'luk transfer! Empty
MesajKonu: 22 milyon avro'luk transfer!   22 milyon avro'luk transfer! EmptyPaz Tem. 25, 2010 10:00 pm

Transfer sezonunda fırtına gibi esen Manchester City, Real Madrid'in de uzun süredir peşinde olduğu Aleksandar Kolarov'u resmen kadrosuna kattı.
Manchester City, Lazio'da göstermiş olduğu başarılı performansla dikkatleri üzerine çekerek Avrupa'nın dev takımlarının transfer listesinin başını çeken Sırp defans oyuncusu için 22 milyon avro ödedi.
Manchester City'in resmi internet sitesi tarafından yapılan açıklamada, Kolorov için çalışma izninin alındığı ve Sırp sol bek ile 2015 yılına kadar resmi sözleşme imzalandığını duyuruldu.
Tıpkı Lazio'da olduğu gibi 2010 Dünya Kupası'nda da göstermiş olduğu başarılı performansla otoritelerden tam not alan Aleksandar Kolarov ise Manchester City'e transfer olmaktan dolayı duyduğu mutluluğu dile getirdi.
Manchester City'de Mancini ile çalışacak olmaktan dolayı mutlu olduğunu ifade eden Kolarov, "Mancini'yi daha önceden de tanıyorum ve ne kadar iyi bir taktisyen olduğunu biliyorum. Onun şu anda City'de olması benim için büyük bir şans. Tabii bir yandan da takım arkadaşlarımla tanışmak için heyecan duyuyorum. Premier League dünyanın en iyi liglerinden biri. Burada futbol oynamak ve Manchester City'in hedeflerinin bir parçası olmak benim gibi genç bir oyuncu için anlatılmaz bir duygu" dedi.
Transferle ilgili açıklamalarda bulunan teknik direktör Roberto Mancini, "Kolarov ilk olarak 2007'de dikkatimi çekmişti. Müthiş bir tekniğe sahip olan Kolarov'un ofans yönü çok kuvvetli. Takımımıza çok faydalı olacağına inanıyorum" diye konuştu.
Öte yandan Manchester Roberto Mancini, yapılan transferler sonrası bazı oyuncuların göndermek zorunda kalacaklarını belirtti.
Kadrosunda her oyuncuya yer vermesinin imkansız olduğunu dile getiren İtalyan teknik adam, "Bazı oyuncularımızı göndermek zorunda kalacağız. Yapılan transferler sonrası her oyuncuya takımda şans vermem mümkün değil" şeklinde konuştu.
Barcelona
Admin
Admin
Barcelona

Erkek Mesaj Sayısı : 726
Rep : 8

MesajKonu: Geri: 22 milyon avro'luk transfer!   22 milyon avro'luk transfer! EmptyPaz Tem. 25, 2010 10:04 pm

Sahipleri olunca adamları parayı etrafa saçıyor.
https://futbolrpg.hareketforum.net
RedDeviLs
Moderatörler
Moderatörler
RedDeviLs

Erkek Mesaj Sayısı : 200
Rep : 1

MesajKonu: Geri: 22 milyon avro'luk transfer!   22 milyon avro'luk transfer! EmptyPtsi Tem. 26, 2010 11:18 am

Evet Araplar mı almıştı Manchester'i ?
Barcelona
Admin
Admin
Barcelona

Erkek Mesaj Sayısı : 726
Rep : 8

MesajKonu: Geri: 22 milyon avro'luk transfer!   22 milyon avro'luk transfer! EmptyPtsi Tem. 26, 2010 12:03 pm

Evet 3-4 yıldır takımı yönetiyorlar.Robinho'yu filan öyle aldılar zaten.
https://futbolrpg.hareketforum.net

22 milyon avro'luk transfer!
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Transfer yapılırsa
» F.BAHÇE'DEN TRANSFER!
» Transfer bölümünün işleyişi
» Dünya futbolunun iki devi transfer yapamıyor...
» ''Transfer'' Lampard'a teklif