RedDeviLs Moderatörler
Mesaj Sayısı : 200 Points : 339 Rep : 1 Kayıt tarihi : 21/07/10 Yaş : 27 Nerden : İstanbul
| Konu: Derbi geyikleri ! :) Cuma Tem. 23, 2010 5:59 pm | |
| Bazı arkadaşlarımızın hoşuna gitmeye bilir ama yine de bu da internette haber olarak yayımlanmıştı. * Hakem Selçuk'u niye hemen oyunun başında atmış?İlk uçakla Kadıköy'e dönsün de maç bitmeden Saracoğlu'ndan vurup gol atabilsin diye.
* Leo Franco 'Madem Selçuk oyundan atılacaktı, ben niye oynamadım?' diye isyan etmiş.
* 10 kişi 6-0, 10 kişi gurbette, 3 avans 4 te biter, Sami Yen’de sulu parti... Liste uzar gider... Eee tabi monotonlaşınca şart böyle fanteziler!
* Selçuk'u da çıkardık yine yenemediler.Daha ne yapsak ki ?
* Kader bile bu kadarını yazmaz , bu işte bir iş var.
* Dedik değil mi ,bildiğiniz bir spor varsa onu yapalım diye.Şimdi korkuyorum yarın bir gün su topu branşı açarız da yine yeneriz diye.
* Haydi Galatasaraylılar koşa koşa müzeye, UEFA Kupasına bakmaya.
* Bir dahaki sefere kıta değiştirsinler bizi yenmek için.Mesela Afrika'da falan oynayalım.O da yetmezse aya çıkalım.Gerçi sonuç değişmeyecek ama, umut fakirin ekmeğidir.
* Ahtapot Paul'e Fenerbahçe-Galatasaray maçını sormuşlar.Hayvancağız, 'Sonuç zaten belli ,herhalde beni emekli edip salata yapacaklar.'korkusuyla kaçıp saklanmış.
Not:Çok güldüklerime smiley attım.
En son Schweinsteiger tarafından Cuma Tem. 23, 2010 6:03 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
Barcelona Admin
Mesaj Sayısı : 726 Points : 1120 Rep : 8 Kayıt tarihi : 20/07/10 Yaş : 27
| Konu: Geri: Derbi geyikleri ! :) Cuma Tem. 23, 2010 6:01 pm | |
| 9 kişi kalırsak belki maç berabere biter. | |
|
RedDeviLs Moderatörler
Mesaj Sayısı : 200 Points : 339 Rep : 1 Kayıt tarihi : 21/07/10 Yaş : 27 Nerden : İstanbul
| Konu: Geri: Derbi geyikleri ! :) Cuma Tem. 23, 2010 6:03 pm | |
| | |
|
soskur2006 Moderatörler
| |